Dj az esküvőn

Korábban nehezen volt elképzelhető, hogy nem élőben szólal meg egy dal. Mára a határok elmosódtak. A digitális kor eljöttével a Dj szerepköre is megváltozott. A felvételek dömpingjében a válogatáson túl nem csak a mixelés, hanem maga az előadásmód is fontos szerepet játszik. A lemezlovas feladata egyszerűbbé vált a zenék lejátszása terén és az így felszabadult időt ügyesen a kontaktus, illetve hangulat teremtésre tudja fordítani. Épp úgy, mint egy kiváló frontember egy zenekar élén: humorral és aktualitásokkal tudja szettjét megtűzdelni, ezzel is egyedivé és utánozhatatlanná téve saját egyedi előadását.

Ezen előadásmódok egyike maga a “wedding” azaz az esküvői kategória, amely nem csak széles zenei ismereteket, de rendkívüli rugalmasságot is megkövetel az előadótól. Jogosan merül fel a kérdés az olvasóban, hogy ha azokat az előadói vonásokat illeszti be egy Dj, mint egy élő zenekar, akkor miért válassza mégis az élő zene helyett a “műanyag” megoldást?! A válasz igen tényszerű:
Mixelek.. 🙂

Nincs lehetetlen. Az internet korában gyakorlatilag bármilyen dal lejátszható.
Minden eredetiben szólal meg.
A showhoz hozzátartozik a megfelelő fény és hangtechnikai park megléte, ezáltal biztosra vehető a legmagasabb audiovizuális élmény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük