Curriculum vitae

A napvilágot 1984-ben láttam meg és szüleim jóvoltából a Bozsidár Miklós nevet kaptam. Édesapám akkori foglalkozásából kifolyólag már gyerekként közel kerültem hangtechnikai berendezésekhez, rendezvényekhez. Ezen felszerelések iránti vonzalmamat egy a nyolcadik születésnapomra kapott 60 perc játékidejű magnókazetta tette teljes szerelemmé. Első rögzített felvételek között volt néhány Edda dal, Mc Hammer U can’t touch this című slágere, de ugyanarra a szalagra került a Guns ‘N Roses és a NKOTB éppen aktuálisnak mondható slágere is.

A keverőpult és a sebességszabályzós deckek mögé 99-ben, 14 évesen keveredtem először. Akkor elsősorban a house, sláger és latin irányok vonzottak. Több kis, vidéki kocsmabuli után először 2003-2004-ben kerültem népesebb közönség elő. Néhány száz fős diszkókban játszhattam Földesen, Derecskén és Hosszúpályiban. Ugyanazen évektől vállaltam alkalmanként születésnapok és más egyéb rendezvények zeneszolgáltatását, kisebb hangosítási feladatokat.

2004-ben sikeres OSZK vizsgát tettem mint DJ, avagy ahogy az okirat fogalmaz “hanglemezbemutató”

2005 és 2009 között a szentpéterszegi Finom Borozó rezidense voltam, 2007-2009 között Komádiban a Simi-Hami szombati házigazdasága volt rám bízva. Idő közben Debrecenbe költöztem és vidéki tevékenységeim megszűntével 2012-től itt folytattam, már elsősorban mint mobil szolgáltató. Természetesen kisebb klubbokban azóta is rendszeresen megfordultam, például Club7, Satu Söröző, Café Conca ‘D Oro, Pince.

Jelenleg Retro, House, R&B, Rock & Roll és Pop stílusú zenékből válogatom szettjeim, amelyekben a retró épp olyan dominanciát kap, mint a legfrisebb slágerek.
Kedvenc retró előadóm Chuck Berry, míg az aktuálisak közül James Blunt-ra teszem voksom.